Ds. Riet Boogaard leidt herdenkingsdienst in Ontmoetingskerk

20 maart 2010

DORDRECHT -De wijkpredikant van Sterrenburg, ds. Riet Boogaard, zal woensdagmiddag de herdenkingsdienst leiden in de Ontmoetingskerk voor Milly Boele (12).

Haar  collega. ds. Kees Streefkerk zal samen met journalist Hans Berrevoets de mediacontacten doen. Deze afspraken zijn zaterdag gemaakt om de gang van zaken aanstaande woensdag zo veel mogelijk in goede banen te kunnen leiden.

Ds. Boogaard is al een aantal jaren aande kerk in  Sterrenburg verbonden, een wijk van de Protestantse kerk Nederland (PKN). Ds. Streefkerk werd in november 2009 de opvolger van ds. Oudheusden.  

De Ontmoetingskerk is pakweg dertig jaar geleden in Dordrecht als gereformeerde kerk gebouwd naast de Hervormde Morgensterkerk. Een aantal jaren geleden werd de kerk verbouwd en opnieuw ingericht volgens een plan van architect Freek Prins. De Morgensterkerk werd daarna verkocht en alle kerkelijke activiteiten worden nu geconcentreerd voor Sterrenburg aan de Slangenburg.

De wijk Sterrenburg, waarvan de eerste huizen in 1966 aan de Eddintonweg kwamen, telt circa 22.000 inwoners.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.