Fietsbrug over het Wantij afgesloten voor terugplaatsen brug

20 maart 2010
Fietsbrug over het Wantij afgesloten voor terugplaatsen brug

DORDRECHT - Woensdag 24 maart kunt u van 6.00 uur tot 18.00 uur geen gebruik maken van de fietsbrug over het Wantij bij het Kors-Monsterpad. In februari is de brug verwijderd om gerenoveerd te worden. Er is toen een tijdelijke fietsbrug geplaatst. De renovatie is klaar en de brug is opnieuw geverfd. Op 24 maart wordt hij weer teruggeplaatst.

Voor alle gebruikers van de brug is een omleiding ingesteld. Deze is met borden langs de weg aangegeven. De eerstvolgende mogelijkheid om het Wantij over te steken, is bij de Wantijbrug, langs de N3.

Komende weken vinden rondom de brug nog wel werkzaamheden plaats. Als u van de brug gebruik maakt, kunt u overlast van de werkzaamheden hebben. Maar de brug is dan wel gewoon toegankelijk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.