PvdA wijst op ervaren oud-wethouder van GroenLinks

22 maart 2010

DORDRECHT -Op de site van de gemeente Dordrecht, www.dordrecht.nl, is het verslag van de informateur te vinden over de politieke en inhoudelijke punten van partijen en de algemene lijn daaruit. De PvdA wijst op bv de ervaren oud-wethouder van Groenlinks., terwijl GL de verschillen tussen PvdA en BVD benadrukt en zelf wil meedoen.

Sommige partijen willen meedoen, maar sluiten anderen uit. De VVD kiest voor PvdA, VVD en BVD.

BVD zegt dat het niet geloofwaardig is dat met alle oude partijen wordt doorgegaan, inclusief BVD

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.