Verdachten met gestolen auto aangehouden op de Loudonstraat en de Troelstraweg

22 maart 2010

DORDRECHT - Een 26-jarige man met onbekende woonplaats en een 17-jarige jongen uit Dordrecht zijn op 22 maart op de Loudonstraat en Troelstraweg aangehouden.

Agenten zagen een auto rijden waarvan na controle bleek dat deze  in Friesland gestolen was. De twee inzittenden stapten uit en renden verschillende kanten op. Ver kwamen ze niet, want de politieagenten hadden ze snel achterhaald. De twee zijn ingesloten en de auto is in beslaggenomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.