Museumschip Rene Siegfried krijgt in Dordrecht vaste plek bij fast ferry

22 maart 2010

DORDRECHT - De tweede loopbrug van het museumschip René Siegfried in Dordrecht heeft nu een naam: 'Leo Schuitemaker loopbrug', naar de vice-voorzitter die na twintig jaar stopte. Ook is meer bekend over de ligplaats van het museumschip. Vlak voor Dordt In Stoom krijgt het een plek zo meldt Schuttevaer:  Dertig meter van het vertrekpunt van de Fast ferry.

http://www.schuttevaer.nl/nieuws/varend-bestaan/nid13512-de-binnenvaart-eert-oudste-bestuurslid-met-eigen-loopbrug.html

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.