Gevaarlijk rijgedrag en belediging op de Henri Polakstraat

22 maart 2010

DORDRECHT - Een surveillerende agent zag op vrijdagavond 19 maart een bestuurder van een personenauto gevaarlijk rijgedrag vertonen. Dit gebeurde aan de Henri Polakstraat. De 30-jarige man uit Dordrecht maakte een bocht waarbij hij de handrem gebruikte.

De agent sprak de hem aan waarop hij de agent meerdere malen beledigde. Ook bleek dat hij reed zonder rijbewijs. De man probeerde er vandoor te gaan, maar de agent kon dit voorkomen. Hierop werd hij aangehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.