Aanrijding met dodelijke afloop op de N3

23 maart 2010

DORDRECHT - In de nacht van maandag 22 maart op dinsdag 23 maart heeft omstreeks 00.20 uur op de N3 een aanrijding plaatsgehad met dodelijke afloop.

Een motorrijdster, een 40-jarige vrouw uit Dordrecht werd geraakt door een vrachtwagen bestuurd door een 50-jarige chauffeur uit Wagenberg. De motorrijdster kwam door nog onbekende oorzaak met haar motor onder de trekker met oplegger terecht.

Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De vrachtwagenchauffeur werd door de politie aangehouden en verhoord waarna hij werd heengezonden. Over de toedracht van het ongeval is op dit moment nog niets bekend. De verkeersongevalanalisten van de Regionale Verkeersondersteuning (RVO) hebben sporen veilig gesteld. Deze zullen nader onderzocht worden om een beeld te krijgen van de toedracht van het fatale ongeluk.

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de route die de motorrijdster heeft gereden voordat het fatale ongeval plaatsvond. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.