Novum: Gratis naar Johannes Passion in Wilhelminakerk in Dordrecht

25 maart 2010

DORDRECHT -In Dordrecht kan zondagavond vanaf 19 uur gratis worden genoten van een van de meesterstukken van Bach: de Johannes Passion. Dordtissimo en de Wilhelminakerk maken dat met het Toonkunstkoor mogelijk.

De keuze van de kerk ligt ook voor de hand: dominee Ries  van der Zouwen is dirigent van het Toonkunstkoor. Iedereen kan het concert bijwonen. Aan de deur na afloop wordt wel gecollecteerd, maar niemand is verplicht om het adviesbedrag van tien euro te betalen. Predikant Van der Zouwen vindt het uniek dat mensen, die normaal gesproken geen geld over hebben voor een klassieke uitvoering nog geen financiele drempel hebben.

Zie meer in de agenda van Dordrecht.net op zondag 28 maart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.