Drie potentiele autodieven aangehouden op de Rijkstraatweg

26 maart 2010

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen en een 18-jarige man, beiden uit Dordrecht en een 17-jarige jongen uit ’s-Gravendeel zijn op 24 maart op de Rijkstraatweg aangehouden. Agenten zagen hen in een geparkeerde auto zitten en controleerden het trio.

In de auto was gerommeld met de bedrading en er werd een schroevendraaier in gevonden. De autro stond ook op naam van iemand anders. De drie jongens werden daarop aangehouden op verdenking van autodiefstal. De auto is weggetakeld. De jongens zijn na verhoor in vrijheid gesteld

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.