Drie verdachten wegens mishandeling aangehouden aan de Dokweg, Maasplaza en de Koninginnestraat

26 maart 2010

DORDRECHT - Een 23-jarige man, een 17-jarige jongen en een 23-jarige vrouw uit Dordrecht zijn op 24 maart op de Koninginnestraat aangehouden.

Ze zouden betrokken zijn geweest bij een mishandeling, waarbij een 48-jarige man uit Zwijndrecht in zijn gezicht geslagen werd. Het slachtoffer fietste kort voor de mishandeling op de Dokweg en kwam een van de verdachten tegen.

Deze zou aan het slachtoffer gevraagd hebben waarom “hij hem aankeek”. Binnen enkele seconden rende de verdachte achter de fietser aan en bij het Maasplaza kreeg hij diverse klappen in zijn nek en hals. Een omstander wist de twee uit elkaar te halen en de politie werd gebeld. De verdachte en de twee anderen werden snel gevonden. Ze zijn allen in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.