VVD-campagneleider Cees den Bakker terug als columnist

27 maart 2010

DORDRECHT - Cees den Bakker, een bekende Dordtse smaakmaker, komt terug als columnist. Hij laat via twitter weten weer een column te mogen schrijven in het blad  Lifestyle Dordrecht. Den Bakker was in AD De Dordtenaar tot augustus op zaterdag een vaste columnist met oog vooor politieke zaken.

Buiten de stad is hij hoofd communicatie van Siemens en als voorlichter gaf hij deze week ook op www.villamedia.nl zijn visie over de contacten of de tegenstellingen tussen de belangen van de pers en de politie. Cees den Bakker is een man van binnenuit, want hij begon in Dordrecht als politieagent. Zijn eerste journalistieke stappen zette hij op de perstribune van de gemeenteraad als correspondent Reformatorisch Dagblad. Tijdens de laatste verkiezingscampagne was hij de campagneleider van de VVD. Hij zette in op winst voor zijn partij, maar één zetel verlies betekende verlies van een weddenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.