Drie aanrijdingen op laan van de Verenigde Naties

29 maart 2010

DORDRECHT - Op de Laan der Verenigde Naties hebben zaterdagavond 27 maart drie aanrijdingen plaatsgehad. De eerste aanrijding vond plaats voor de verkeerslichten ter hoogte van de kruising met de Weeskinderendijk Beneden. Een automobilist reed als eerste in een rij auto’s en remde.

De achteropkomende twee auto’s remden hierop ook maar te laat. De drie voertuigen klapten op elkaar.  In een van de voertuigen zat een moeder met een klein kind op schoot. Door de klap kwamen zij tegen het dashboard aan. Beiden werden door ambulancepersoneel nagekeken. Alleen de moeder had lichte verwondingen aan haar knie. Het kindje bleek in orde.

Na deze aanrijding ontstond vervolgens een tweede aanrijding tussen twee personenauto’s ook bij de kruising met de Weeskinderendijk Beneden. De achterste bestuurder was afgeleid door de eerdere aanrijding en keek daarnaar. Hierdoor remde de bestuurder te laat en klapte op zijn voorganger.  De derde aanrijding was een aanrijding waarbij een auto voor werd geraakt op de flank. De schade was klein en kon worden afgehandeld met een schadeformulier.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.