Verdachte van beroving aangehouden op de Galileilaan

29 maart 2010

DORDRECHT - Aan het Van Oldenbarneveltplein werd op vrijdagmiddag 26 maart een vrouw beroofd. Na de beroving vluchtte de verdachte in de richting van der Groen van Prinstererweg.

Aan de hand van het signalement werd even later een 17-jarige jongen uit Dordrecht aangehouden op de Galileïlaan. Hij is in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets van de beroving hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.