Open huis woensdag 31 maart in Ontmoetingskerk

29 maart 2010

DORDRECHT - Het Open Huis in de Ontmoetingskerk wordt nu op woensdag 31 maart gehouden. Dan zal musicus Arie de Bruijn uit Papendrecht een inleiding houden over het Paasoratorium La Resurrezione, dat Händel op 23 jarige leeftijd in Rome schreef.

Hij zal aan de hand van een DVD, delen van dit prachtige oratorium, in een uitvoering door het Combattimento Consort Amsterdam o.l.v. Jan Willem de Vriend, laten horen en zien en dieper op de achtergrond van dit werk ingaan.

Het Open Huis in de Ontmoetingskerk aan de Slangenburg 3 begint om 10.00 uur en zal deze morgen duren tot ongeveer 12.30 uur.

Iedereen is welkom, er is koffie, thee en koek en ook deze keer weer gelegenheid voor ontmoeting en een fijn gesprek.

De buslijnen 5 en 7 stoppen voor de ingang van de kerk.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.