Ontmantelde hennepkwekerij aangetroffen aan de Brouwersdijk; twee mannen aangehouden

29 maart 2010

DORDRECHT - De politie heeft zaterdagavond 28 maart twee mannen aangehouden op verdenking van het vervaardigen van softdrugs. Uit onderzoek bleek dat in een woning aan de Brouwersdijk mogelijk een hennepkwekerij aanwezig zou zijn.

Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen in de woning een ontmantelde hennepkwekerij aan. In de woning werden een 40-jarige man uit Hoogvliet en een man zonder vaste woon- of verblijfplaats (leeftijd onbekend) aangehouden. Beide zullen worden gehoord over betrokkenheid bij de kwekerij. De politie zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.