Verdachte scooterdiefstal aangehouden op het Achterom

29 maart 2010

DORDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Standdaarbuiten werd zondagmiddag 28 maart op de Beekmanstraat van zijn scooter beroofd. Toen hij de verdachte even later weer zag en aansprak, zou deze geweld tegen hem hebben gebruikt.

Daarop waarschuwde de 16-jarige jongen de politie. Later die middag zag een getuige de gestolen scooter rijden en agenten namen poolshoogte. Ze troffen de scooter aan in de Raamstraat. Op het Achterom werd de verdachte, een 18-jarige jongen uit Zwijdrecht, aangetroffen en aangehouden. Hij is in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.