Burgemeester Arno Brok opent zaterdag 3 april Hotel Bellevue

30 maart 2010
Burgemeester Arno Brok opent zaterdag 3 april Hotel Bellevue

DORDRECHT - Vanaf donderdag 1 april kunnen gasten terecht in het vernieuwde Hotel Bellevue, in het restaurant Blanc, de Brasserie of het café Het Verloren Hart. De officiële en feestelijk opening van Bellevue vindt plaats op zaterdag 3 april. Burgemeester A.A.M. Brok verricht de officiële opening met een symbolische handeling. Dat gebeurt om 15.00 uur. Daarna vindt een bijeenkomst voor genodigden plaats.

Bellevue is een hotelgelegenheid met een rijke historie aan het watter van drie  stromen. In de negentiende eeuw verbleven veel kunstenaars in Bellevue. Het behoorde tot de bijzondere plekken in de stad, maar dat laatste was de gelegenheid uit beeld geraakt. Daarom is de opening voor burgemeester Arno brok op 3 april een historisch moment.

Woensdag 31 maart bezoekt brok overigens de Stadspolders en vrijdag maakt hij kennis met de Vogel- en Indische buurt.

Foto:Thymen stolk

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.