Verdachten van vernieling aangehouden aan de Weeskinderendijk

30 maart 2010

DORDRECHT - Twee jongens van 15 en 17 jaar uit Rotterdam zijn op 29 maart op de Weeskinderendijk aangehouden. Ze zouden kort voor hun aanhouding met iets naar een bus van Arriva hebben gegooid.

Een zijruit werd beschadigd, maar het voorwerp drong niet de bus binnen, zodat niemand gewond raakte. De buschauffeur zag het stenen gooien al aankomen en meldde de beschadiging aan zijn verkeersleiding die direct de politie belde. Agenten hadden de twee verdachten snel te pakken. Beiden zijn in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.