Automobilist rent weg na aanrijding op de Nassauweg

30 maart 2010

DORDRECHT - Een onbekende automobilist is op 29 maart weggerend, nadat hij met zijn personenauto tegen een andere personenauto was gereden. De aanrijding had alleen materiële schade tot gevolg en vond plaats op de Nassauweg.

Toen agenten ter plaatse kwamen werd duidelijk waarom de automobilist was weggereden. ‘Zijn’ auto bleek in de nacht van 28 op 29 maart vanaf de Nassauweg te zijn gestolen. De politie heeft het voertuig in beslaggenomen. Deze gaat na het onderzoek zo spoedig mogelijk terug naar de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.