Drugsverdachten aangehouden aan de Jan Luykenstraat en de Aert de Gelderstraat

31 maart 2010

DORDRECHT - Een 29-jarige man uit Dordrecht en een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn op 30 maart op respectievelijk de Jan Luykenstraat en de Aert de Gelderstraat aangehouden.

Agenten herkenden het tweetal als bij hen bekende drugsdealer en -afnemer en besloten het duo te controleren. De 42-jarige had een tas met meerdere gebruikershoeveelheden harddrugs bij zich. Dit is in beslaggenomen en de man werd aangehouden en in verzekering gesteld. Hij is ongewenst vreemdeling. De 29-jarige man werd na zijn aanhouding in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.