Heling en diefstal van fietsen aan de Nassauweg en de Savornin Lohmanweg

31 maart 2010

DORDRECHT - Een 32-jarige man uit Dordrecht is op 30 maart op de Nassauweg aangehouden. Hij reed op een fiets zonder origineel slot en trok daarmee de aandacht van een agent. De man verklaarde de fiets op straat van voor 50 euro ‘een junkachtig’ type gekocht te hebben. Dat was voor de agent voldoende om de verdachte op verdenking van heling aan te houden. Hij is na verhoor heengezonden. De fiets is op het politiebureau achtergebleven.

Een 32-jarige man uit Dordrecht werd op 30 maart betrapt toen hij op de kruising Savornin Lohmanweg / Donkerstraat een fietsslot vernielde en er met het rijwiel vandoor ging. Een agent die daar in zijn vrije tijd toevallig reed, zag het gebeuren en nam contact op met zijn collega’s. De agent volgde de verdachte en gaf zijn positie door aan zijn collega’s. Die hielden de verdachte op de Abel Tasmanstraat aan. Na verhoor is de man heengezonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.