CBK: Kunstwerk heeft voor Ontmoetingskerk nu extra betekenis

31 maart 2010

DORDRECHT -Een kunstboom van alluminium heeft voor de Ontmoetingskerk in Sterrenburg extra betekenis gekregen. Gerrit Willems van het centrum Beeldende Kunst (CBK) vindt het heel positief dat het kunstwerk nu een herinneringsplek is geworden voor de vermoordde Milly Boele.

Hij bezocht het plein voor de kerk in Dordrecht om aan te geven heel blij te zijn dat kunst zo een bijdrage heeft kunnen leveren aan het herdenken. Volgens Willems hoort de kunstboom nu op een heel natuurlijke wijze bij het plein en beweegt de kleur mee met het moment van de dag en het jaar.

RTv Dordrecht filmde zijn toelichting op 31 maart 2010.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.