Vrouw aangehouden voor vernieling op de Gorterstraat

01 april 2010

DORDRECHT - Een 46-jarige vrouw uit Dordrecht is op 31 maart op de Gorterstraat aangehouden. Ze had een bezoekje aan haar ex-man gebracht, maar kwam niet verder dan de voordeur. Daar begon ze namelijk te schelden en ruzie te maken, waarop haar ex de deur dicht deed.

Daarop vernielde de vrouw de onderste ruit van de voordeur en stapte naar binnen. Dat was voor haar ex de druppel en hij belde de politie. Die hield de vrouw aan. Ze was vermoedelijk dronken en heeft haar roes in de cel uitgeslapen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.