Pierre Smeets en jaap Verhoeff koplopers bij schaakclub de Willige Dame

02 april 2010

DORDRECHT -Uniek in het kampioenschap van de  Willige Dame. Na tien van de vijftien ronden staan twee schakers precies gelijk op de eerste plek: Pierre Smeets en Jaap verhoeff. Joop de jong, Juan Garcia, Johan Went, Jan Molema en Hans Berrevoets behoren tot de achtervolgers in poffertjessalon Visser. Meer nieuws en schaaknieuws op: www.tomsschaakboeken.nl

Op de site van Tom van Bokhoven kan ook de competitie overdag in dienstencentrum De klockelaer worden gevolgd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.