Politie houd man aan na mishandeling op het Beverwijcksplein

03 april 2010

DORDRECHT - Een 26-jarige inwoner van Dordrecht is vrijdagmiddag 2 april door de politie aangehouden voor mishandeling. Een 18-jarige man uit Dordrecht zat samen met zijn vriendin op een bankje op het Beverwijcksplein. Plotseling kwam er een man naar hen toelopen die opmerkingen maakte in de richting van de vrouw.

Het tweetal reageerde hier niet op waarna de man, de 26-jarige verdachte, erg boos werd en de man in zijn gezicht sloeg. Omstanders belde hierop de politie en filmde het gedrag van de verdachte. De politie heeft de verdachte aangehouden en meegenomen naar het bureau. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding waardoor de politie gepast geweld heeft moeten gebruiken. De verdachte is uiteindelijk ingesloten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.