Getuigen gezocht van aanrijding met bromfiets op de Groenezoom

05 april 2010

DORDRECHT -  De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op 31 maart heeft plaatsgevonden op de Groenezoom. Rond 17.00 uur reed de 16-jarige bestuurder van de brommer afkomstig uit Dordrecht daar en kreeg hij op de rotonde geen voorrang van een automobilist.

De bestuurder van deze auto botste tegen het voorwiel aan van de brommer waardoor de bestuurder bijna ten val kwam. De auto reed hierna door zonder de gegevens uit te wisselen. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft iemand iets gezien dat kunt u bellen met de politie op 0900-8844 of via het Meldpunt Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.