Gewapende overval op supermarkt aan de Krispijnseweg

06 april 2010
Gewapende overval op supermarkt aan de Krispijnseweg

DORDRECHT - Een supermarkt aan de Krispijnseweg is dinsdagochtend 6 april rond 06.30 uur overvallen door twee gewapende mannen. Tijdens het bevoorraden van de winkel konden de overvallers binnenkomen en bedreigden de aanwezige personeelsleden. De daders droegen vermomming en zwarte kleding. De slachtoffers zijn in de winkel opgesloten, maar konden al snel de politie waarschuwen.

Aangezien niet direct bekend was of de verdachten nog in de winkel aanwezig waren besloot de politie om de directe omgeving af te sluiten in afwachting van de komst van het arrestatieteam. Nadat deze de winkel was binnengestapt bleek dat de verdachten niet meer in het pand aanwezig waren. De slachtoffers zijn niet gewond geraakt en zijn door de politie opgevangen. Voor zover nu bekend is er niets buitgemaakt. De politie is een buurtonderzoek gestart om mensen te horen die mogelijk getuige zijn geweest van deze overval. Heeft u iets gezien of belangrijke informatie dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via het Meldpunt Meld Misdaad Anoniem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.