Mishandeling aan het Hoendiep

06 april 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Dordrecht uit Dordrecht is op 5 april op het Hoendiep aangehouden. Agenten waren daar naartoe gegaan na een melding van een vechtpartij aldaar. Op het Hoendiep meldde de verdachte zich zelf bij de agenten.

Toen het de agenten duidelijk werd dat een 34-jarige man uit Dordrecht door de verdachte geslagen was en dat het slachtoffer aangifte wilde doen, hielden zij hem direct aan. De twee mannen hadden kennelijk al langer ruzie met elkaar, wat in een vuistslag van de verdachte eindigde. Het slachtoffer liep een pijnlijke kaak op. De verdachte is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.