Jannes Kromhout wint Halve Finale NK Pupillen in Dordrecht

06 april 2010
Jannes Kromhout wint Halve Finale NK Pupillen in Dordrecht

DORDRECHT - De door Damclub Dordrecht op 2 en 3 april georganiseerde halve finale van het Nederlands Kampioenschap Pupillen 2010 is op overtuigende wijze gewonnen door Jannes Kromhout van WSDV Wageningen.

Hij moest slechts 1 verliespunt toestaan en wel aan zijn naaste concurrent Thijs Verboon (VGO Hoornaar) die als 2e eindige. De 3e plaats was weggelegd voor Michelle de Jong, eveneens afkomstig van VGO Hoornaar. Na deze 3 bekerwinnaars eindigden Jacob Provoost (PWG 's-Gravenpolder) en Youri van Leeuwen (Zenderstad) op een 4e en 5e plaats.

Omdat Michelle er de voorkeur aangeeft de finale pupillen bij de meisjes te spelen plaatste Youri zich met zijn 5e plaats ook voor de finale die van 3 t/m 7 mei in Huissen zal worden gespeeld. Dordtenaar Ard van de Weteringh speelde voor het eerst een groot toernooi op landelijk niveau en eindigde door een paar ongelukkige nederlagen op de 16e plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.