Verdachte van vernieling aangehouden op de Oudendijk

06 april 2010

DORDRECHT - Een 28-jarige vrouw uit Dordrecht is op 5 april op de Oudendijk aangehouden. Ze zou kort daarvoor in de woning van een 29-jarige vriend uit Dordrecht een computer en een ruit hebben vernield.

De twee hebben een relatie met vele hoogte- en dieptepunten met elkaar. Een van de dieptepunten ontstond op 5 april toen het tweetal weer eens ruzie kreeg. De emoties liepen hoog op en de ruzie ontaardde in de vernieling en uiteindelijke aanhouding. Na haar verhoor is de vrouw heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.