Fietsertje licht gewond na botsing met geparkeerde auto

07 april 2010

DORDRECHT - Een vijfjarig fietsertje uit Dordrecht is op 6 april licht gewond geraakt toen ze op de Patersweg tegen een geparkeerde auto aanreed. Waarschijnlijk kwam ze met haar hoofd tegen een bumper aan.

Een ambulance kwam ter plaatse en het personeel kon constateren dat het vermoedelijk wel meeviel. Het meisje fietste samen met haar moeder en ze was goed aanspreekbaar. Na controle door het ambulancepersoneel konden moeder en kind weer naar huis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.