Autodieven aangehouden op de Spirea

07 april 2010

DORDRECHT -Twee mannen van 24 en 26 jaar uit Dordrecht zijn in de vroege ochtend van 7 april op de Spirea aangehouden. Agenten zagen hen in een auto zitten die in de avond van 6 april vanaf de Prinses Irenestraat was gestolen.

Toen dat duidelijk was geworden, wilden de agenten tot aanhouding overgaan. De twee mannen besloten het op een lopen te zetten, maar ver kwamen ze niet. Aangesnelde collega-agenten hielden de twee binnen een minuut aan.

De rechtmatige eigenaar is op de hoogte gesteld van de vondst van de auto. Het slechte nieuws voor haar was wèl dat deze schade had, mogelijk veroorzaakt door de twee mannen. Zij zijn ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.