Politie zoekt getuigen van mishandeling aan de Bosboom Toussaintstraat

07 april 2010

DORDRECHT - De politie in Dordrecht is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling van een 39-jarige vrouw uit Dordrecht. Het slachtoffer werd op 6 april tussen 09.00 en 09.15 uur in/voor een woning aan de Bosboom Toussaintstraat vlakbij de Betje Wolffstraat mishandeld door drie onbekende vrouwen.

Ze liep mogelijk inwendig letsel op en heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Ze heeft aangifte gedaan. Het slachtoffer weet niet waarom ze mishandeld werd.

De drie vrouwen hebben het volgende signalement:
Vrouw 1: Blanke, zonnebankbruine huid, 25 tot 30 jaar oud, circa 1.75 meter lang, grof postuur, blond haar met bruine highlights.
Vrouw 2: Blanke, zonnebankbruine huid, 25 tot 30 jaar oud, circa 1.70 meter lang, volslank postuur, bruin haar met lichte highlights.
Vrouw 3: Blanke, zonnebankbruine huid, 20-25 jaar oud, circa 1.70 meter lang, volslank postuur, geblondeerd haar op een staart.

Politie zoekt getuigen
Mensen die getuige zijn geweest of de vrouwen aan de hand van de signalementen (her)kennen, wordt gevraagd contact op te nemen met de Politie Zuid-Holland-Zuid via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in Dordrecht. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.