Dronken vrachtwagenchauffeur rijdt tegen lantaarnpaal op het Vrieseplein

08 april 2010

DORDRECHT - Een 50-jarige vrachtwagenchauffeur uit Roosendaal is op 7 april op de Blekersdijk aangehouden. Een getuige had gezien dat hij op het Vrieseplein tegen een lantaarnpaal was gereden en zich uit de voeten had gemaakt.

Op de Blekersdijk werd de man met zijn voertuig aangetroffen. Hij bleek teveel gedronken te hebben en niet voor het eerst: dit was de vierde keer sinds 2006. Na zijn verhoor is de man heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.