Verdachte van verlaten plaats ongeval aangehouden op het Van der Steenhovenplein

08 april 2010

DORDRECHT - Een 20-jarige man uit Dordrecht is op 7 april op het Van der Steenhovenplein aangehouden. Uit onderzoek was gebleken dat de man de bestuurder was geweest van een personenauto die eerder die dag op de Laan van Londen tegen een andere personenauto was aangereden.

Beide bestuurders spraken toen af een rustige parkeerplaats op te zoeken om de schade af te handelen, maar de verdachte reed plots hard weg. Dat bleek uiteindelijk geen zin, want zijn aanhouding vond snel daarna plaats. Na verhoor kon de man naar huis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.