Man slaat vrouw en wordt aangehouden op de Blekersdijk

08 april 2010

DORDRECHT - Een 58-jarige man uit Dordrecht is op 7 april op de Blekersdijk aangehouden. Hij zou even daarvoor zijn 39-jarige vriendin hebben geslagen en geknepen. Het slachtoffer liep een blauw oog en kneuzingen op.

De ruzie ontstond nadat de vrouw een eerder op een terrasje een praatje had gemaakt met een kennis en dat kon de man kennelijk niet verdragen. Dat hij dronken was, speelde wellicht ook mee. De man is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.