Lastige mannen aangehouden op het Beverwijcksplein

08 april 2010

DORDRECHT - Twee mannen van 26 en 38 jaar Dordrecht zijn op 7 april op het Beverwijcksplein aangehouden. Een toezichthouder wilde de dronken 26-jarige wegsturen, maar er ontstond een woordenwisseling waarbij de verdachte de toezichthouder beledigde en bedreigde en er ontstond een schermutseling.

De 38-jarige wilde zijn maatje helpen en hinderde de toezichthouders. De inmiddels gearriveerde agenten hielden beiden aan. De 26-jarige man is in verzekering gesteld, zijn vriend is na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.