Verdachte van vernielingen aangehouden op de Oranjelaan

08 april 2010

DORDRECHT - Een 38-jarige vrouw uit Rotterdam is op 8 april om 00.45 uur op de Oranjelaan aangehouden. Ze zou even daarvoor een deur en een ruit van een taxi hebben vernield na een ruzie tussen de taxichauffeur en een klant die weigerde te betalen.

De klant stapte binnen in een woning aan de Oranjelaan, zogenaamd om geld te halen, maar kwam niet meer naar buiten. Toen de chauffeur aanbelde, kwam niet de klant, maar de verdachte naar buiten. Zij zei dat er niemand bij haar binnen was binnengekomen en zocht meteen ruzie met de chauffeur.

Ze zou hem hebben bedreigd en ze ging daarna weer naar binnen. De taxichauffeur gooide daarop een steentje tegen de ruit van de vrouw. Deze kwam daarop naar buiten en vernielde de taxi. Daarop werd ze aangehouden. Na een nacht cel wordt ze verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.