150 euro boete voor bezit van wapenstok aan de Dokweg

09 april 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige man uit Dordrecht is donderdagmorgen 8 april door de politie aangehouden op de Dokweg. Surveillerende agenten controleerde de automobilist die in een auto reed met Litouws kenteken.

Tijdens de persoonscontrole zagen de agenten in de wagen een wapenstok liggen. Dit wapen is verboden bij de wet Wapens en Munitie. De man werd meegenomen naar het politiebureau alwaar hij na verhoor een boete kreeg van 150 euro voor de overtreding. Van de wapenstok heeft de man afstand gedaan. Hij mocht na betaling van de boete zijn weg weer vervolgen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.