Snorfietser gewond na aanrijding op de Haaswijkweg Oost

09 april 2010

DORDRECHT - Donderdagochtend 8 april is een snorfietser gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Een 72-jarige man uit Dordrecht reed met zijn personenauto over de Dubbelsteynlaan Oost. Ter hoogte van de kruising met de Haaswijkweg Oost kwam van links een 18-jarige snorfietser uit Dordrecht.

Deze zag de auto over het hoofd, waardoor een aanrijding niet kon worden voorkomen. De snorfietser liep verwondingen op aan zijn hoofd en been en is per ambulance naar een ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De bestuurder van de personenauto bleef ongedeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.