Man aangehouden op de Krommedijk voor bedreiging

09 april 2010

DORDRECHT - Donderdagochtend 8 april is een 57-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor bedreiging. De man reed met zijn auto vanuit de Burgemeester de Raadtsingel in de richting van de Havenstraat toen hij over een busbaan reed. Toen een BOA (buitengewoon opsporingsambtenaar) de man hierop aansprak, stapte de man uit zijn auto.

Vervolgens uitte hij enkele bedreigingen tegen de ambtenaar en gaf hem een duw, waardoor deze op de grond viel. De man stapte vervolgens terug in zijn auto en reed verder. De politie kwam ter plaatse en wist de man even later aan de Krommedijk aan te houden. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau. De politie maakte proces-verbaal op.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.