CU wethouder Kamsteeg wordt wethouder in Zwijndrecht

09 april 2010
CU wethouder Kamsteeg wordt wethouder in Zwijndrecht

DORDRECHT - De gemeenteraadsfractie ChristenUnie/SGP in Zwijndrecht heeft de huidige Dordtse wethouder Aaike Kamsteeg gevraagd kandidaat-wethouder te zijn in de gemeente Zwijndrecht. Hij heeft hierin bewilligd. Als gevolg hiervan zal hij zijn raadslidmaatschap binnenkort beëindigen.

In de raad van Dordrecht wordt Kamsteeg opgevolgd door Sandra Catsburg (ChristenUnie). Sandra is momenteel commissielid en vanaf 2007 fractiesecretaris. Zij is 31 jaar, is getrouwd en heeft drie kinderen en is werkzaam als beleidsmedewerker bij Stichting ‘De Hoop’. Bij de onlangs gehouden raadsverkiezingen kwam zij 14 stemmen tekort om met voorkeur gekozen te zijn.

Naar verwachting zal Sandra op 27 april a.s. als raadslid geïnstalleerd worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.