Grootste fractiekamer van PvdA gaat 14 april naar Beter voor Dordt

10 april 2010

DORDRECHT - Ook in het Politiek Centrum in Dordrecht zal zichtbaar worden, dat met vijftien zetels Beter voor Dordt (BVD) de grootste partij is in de stad en de PvdA/SDAP niet meer sinds 1919.

Berichht van de PvdA over de verhuizing:

Woensdag 14 april is de dag dat de PvdA fractie de vertrouwde grote fractiekamer op de begane grond verlaat en verhuist naar een kleinere fractiekamer boven in het gebouw. BVD en PvdA ruilen van kamer.

Na de gemeenteraadsverkiezingen is de PvdA fractie gehalveerd: van 12 naar 6 zetels. En dat heeft ook gevolgen voor de ruimte die fracties gebruiken in het politieke centrum naast het oude Stadhuis. Hoe groter de fractie hoe groter de fractiekamer. Maar ook in de kleinere fractiekamer gaat de PvdA voortvarend aan de slag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.