Sterrenlanden krijgt zaterdag 17 april bijzondere Oranjemiddag

12 april 2010

DORDRECHT -Verpleeghuis de Sterrenlanden krijgt  zaterdagmiddag (17 april) een bijzondere oranje voorstelling aangeboden vanaf 15 uur.

Van Mars Tot Tango is een multimediale historische reis langs de 'oranjevrouwen' vanaf Juliana van Stolberg tot en met Amalia van Oranje. Bekende en minder bekende anekdotes, filmmateriaal, muziek en zang maken Van Mars Tot Tango een onvergetelijk oranje avontuur.

Alle info over de bijzondere voorstelling op een bijzondere plek op:

http://www.vanmarstottango.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.