Gitte Peeters en Conny Taheij geven leiding aan Lifestyle Dordrecht

12 april 2010

DORDRECHT -- Het glossy kwartaalblad Lifestyle Dordrecht, dat deze maand weer in een oplage van twintigduizend exemplaren uitkwam gaat verder onder leiding van twee ervaren journalisten: Gitte Peeters en Conny Taheij.

Jakkie Ames was zeven jaar het gezicht van het blad en waaide eind 2009 af.

Glossy Lifestyle beschouwt zich als een prima marketing instrument voor de gemeente Dordrecht en de betere zaken van de stad. ,,We laten zien dat we trots kunnen zijn op deze stad",  aldus de uitgevers Henk Donkervoort en Ad Heijsman.

Conny Taheij heeft in allerlei rollen, ook leidinggevend, gewerkt door De Dordtenaar, Rotterdams Dagblad en AD De Dordtenaar. Gitte Peeters was enige tijd chef weekbladen van de BV De Dordtenaar.

Eerder werd bekend dat Cees den Bakker, die tot augustus 2009 de Dordtse politiek op zaterdag beschreef in Ad De Dordtenaar zijn fans nu gaat bedienen via Lifestyle Dordrecht als columnist.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.