Vrouw aangerand aan de van Almondestraat; politie zoekt getuigen

12 april 2010

DORDRECHT - Een 27-jarige vrouw uit Dordrecht is op 11 april rond 06.15 uur door een onbekende man aangerand. Kort daarvoor was ze met haar fiets naar een kelderbox aan de Van Almondestraat komen aanrijden om deze daar te stallen, toen een onbekende man zich aan haar vergreep.

De toegangsdeur naar de kelderbox ligt aan de zijde van de Banckertstraat. Er ontstond een worsteling waarop de man in de richting van de Savornin Lohmanweg wegfietste. Het gaat om een ± 25-jarige man met een lichtgetint uiterlijk. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.

De politie komt graag in contact met getuigen van deze aanranding en vraagt hen te bellen. Dat geldt ook voor mensen die anderszins informatie over deze aanranding hebben die helpt in het onderzoek. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Unit Zedenpolitie of anoniem bellen naar 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.