Verdachte van mishandeling aangehouden op de Overkampweg

12 april 2010

DORDRECHT - Een 25-jarige man uit Dordrecht is op 11 april op het politiebureau aan de Overkampweg aangehouden. Hij zou kort daarvoor een 36-jarige man uit Dordrecht hebben mishandeld door hem tegen zijn hoofd aan te schoppen.

Hij liep een zware hersenschudding, een gebroken kaak, een wond aan zijn achterhoofd en kneuzingen op. Het slachtoffer had kort daarvoor een taxirit gemaakt en was kennelijk lastig geweest tegenover de taxichauffeuse. Zij belde voor hulp en die kwam in de persoon van de verdachte. Deze is in verzekering gesteld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.