Hardleerse alcomobilist aangehouden op de A16

12 april 2010

DORDRECHT - Een 42-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is op 10 april twee keer aangehouden voor rijden onder invloed. ‘s Middags werd deze dronken man in Ridderkerk betrapt door agenten van de Politie Rotterdam-Rijnmond.

Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Daar trok de man zich kennelijk niets van aan, want een paar uur later werd hij gecontroleerd door agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid op de A16 ter hoogte van Dordrecht.

Daar bleek dat de man nog steeds veel te veel alcohol in zijn bloed had. De Politie Zuid-Holland-Zuid maakte processen-verbaal op wegens rijden onder  invloed en rijden zonder rijbewijs.  Zijn auto is inbeslaggenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.