Vijf litouwers aangehouden op de Koningin Wilhelminastraat

12 april 2010

DORDRECHT - Vijf mannen uit vermoedelijk Litouwen, in leeftijd variërend van 20 tot 28 jaar (van een is de leeftijd onbekend) zijn op 10 april op de Koningin Wilhelminastraat en de Johan de Wittstraat aangehouden. Een agent zag in zijn vrije tijd de drie in een busje  op de Koningin Wilhelminastraat zitten.

De agent herkende hen van een eerder aanhouding en Informeerde zijn dienstdoende collega’s. Deze controleerden het drietal en troffen in hun auto tientallen gloednieuwe schoenen en kledingstukken met de labels en kaartjes er nog aan.

Daarop is het trio direct aangehouden op verdenking van diefstel of heling. Kort na hun aanhouding kwamen nog twee mannen aanlopen die zichtbaar schrokken bij het zien van de politie. Zij werden staande gehouden en konden geen identiteitsbewijs overhandigen. Daarop werden ze aangehouden en aan de Unit Vreemdelingenpolitie overgedragen. Allen zijn in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de herkomst van de schoenen en de kleding.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.