Verkeersconflict eindigt in aanhouding op de Kilwijkstraat

12 april 2010

DORDRECHT - Een 45-jarige man uit Dordrecht is op vrijdagavond 9 april aangehouden toen hij na een verkeersconflict een auto vernielde. De man reed op zijn fiets op de kruising bij het Spuiboulevard in de richting van de Achterakkers. Hij haalde een 19-jarige automobilist uit Dordrecht in waardoor er bijna een aanrijding ontstond.

De 19-jarige claxonneerde waarna de 45-jarige man zijn middelvinger opstak.  Bij de Kilwijkstraat zagen beiden elkaar opnieuw rijden waarbij de automobilist stopte en de fietser aansprak. Hier ontstond een woordenwisseling, de fietser trapte daarbij tegen de auto van de andere man. Diverse mensen waren hiervan getuige. De 45-jarige man bleek onder invloed van alcohol, op het politiebureau blies hij 500 ug/l. Hij is na een nacht in het bureau heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.